Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-04-2019  

Rabo Clubkas gelden 2019 uitgedeeld

 

REGIO NW TWENTE - De Rabo Clubkas Campagne 2019 is afgelopen. Afgelopen week konden deelnemende clubs hun cheque ophalen bij een kort uitreikingsmoment met een gouden tintje. In Almelo haalt CVV Oranje Nassau een bijdrage van € 1.243,- op, AED Hulpverlening Almelo doet goede zaken met een eindbedrag van € 1132,- en Voedselbank Almelo verdient met het stemsysteem € 901,-.

De Rabo Clubkas Campagne is het sponsorbeleid van Rabobank Noord en West Twente. Bij deze campagne kunnen Rabobank-klanten vanaf twaalf jaar stemmen op hun favoriete verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen een club ontvangt, hoe hoger de bijdrage die zij van de bank krijgen. € 200.000,- viel er dit jaar te verdelen, 514 clubs deden mee en 20.000 klanten hebben gestemd op hun favoriete club. Hiermee blijkt één stem uiteindelijk € 3,35 waard. De bank geeft ook enkele Originaliteitsprijzen t.w.v. € 250,- weg voor de leukste en origineelste campagnes. Onder andere Shantykoor De Oostvaarders en Speurder Dos vallen hierbij in de prijzen. Shantykoor De Oostvaarders maakte de avond compleet met een prachtige voordracht van o.a. het Rabo-lied, waaraan ze de Originaliteitsprijs ook te danken hebben.

Tijdens het uitreikingsmoment op dinsdag 15 april waren er nog extra prijzen t.w.v. € 500,- te winnen via een speciale drukknop. Beeklustpark Almelo was de gelukkige en ook Vocalgroup ResetM2M ging met een extra cheque van € 500,- naar huis.

De complete uitslag is te vinden op www.rabobank.nl/nwt. De bank wil namens de verenigingen en stichtingen alle klanten die gestemd hebben, van harte bedanken.

Fotoreportage (5 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina