Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-03-2019  

Circus Renz verwelkomt kamelenbaby in Almelo


In het Friese Burgum werd bij Circus Renz tijdens de winterstalling in 2011 ook al eens een kamelenveulen geboren
 

ALMELO – Het kamelenveulen die afgelopen nacht rond de klok van vieren werd geboren in het in Almelo bivakkerende internationale Circus Renz krijgt geen gemeentelijk stempel maar zoals gebruikelijk in de circuswereld wordt het babykameeltje van het mannelijk geslacht wel gedoopt. Ze zijn er maar wat gek mee bij Circus Renz want een geboorte van een kameel brengt het circus geluk, zo is het bijgeloof.

Niet dat Almelo nu zoveel geluk bracht afgelopen week, want het evenemententerrein aan de Rembrandtlaan was door de vele neerslag zo doorweekt, dat het circus zondag na de laatste voorstelling niet kon afbreken uit vrees in de blubber vast te komen zitten.
Wel een gelukje voor de liefhebbers van het circus in Almelo, want Circus Renz plakt er met dank aan de gemeente Almelo nog een weekje bij aan in afwachting van opdrogende grond. De dagelijkse voorstellingen, afgelopen week zo’n 500 toeschouwers per keer, gaan dus door op vrijdag 22 mrt - 17.00 uur, zaterdag 23 mrt - 15.00 uur en zondag 24 mrt - 14.00 uur  om eerst dan met een week vertraging haar tenten op te slaan in Nijverdal. Kortom de herkansing lonkt en wellicht krijgt u ook nog het nog naamloze kameeltje te zien.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina