Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
20-02-2019  

Are you 'tokking' to me?

 

ALMELO – Normaal gesproken vindt je op deze site niet vaak promoverhalen, maar voor Jan Knol maken we een uitzondering. Knol maakte naam vanwege de overheerlijke broodjes in de shop van het tankstation aan de H. R. Rolandholstlaan. Menig passant maar ook veel bedrijven uit de buurt reden een stukje om voor die rijk belegde verse broodjes.
Jan zit echter met zijn vers afgebakken broodjes sinds een maandje op het tankstation bij Opel Kamp aan de Weezebeeksingel. Reden de verbouwing van het vorige station tot kleine Spar Express en waar men nog steeds 'een tijger in de tank stopt'.

Groots aangepakt
Jan Knol kennende pakt hij zo’n verhuizing groots aan. De shop bij Opel Kamp onderging binnen reeds een complete metamorfose en de buitenkant volgt binnenkort tegelijk met de ombouw naar Shell. De naam De Broodjesbox, zoals Krol die al langer bescheiden voerde, wordt nu groots gebracht als eerste locatie in Twente. Meer moeten er nog volgen.

Zoals Jan Knol ook jaarlijks ‘uitpakt’ als cateraar tijdens de Almelose Ruiterdagen(28 juni t/m 7 juli a.s), doet hij dat ook op de nieuwe locatie Weezebeeksingel bij Opel Kamp. Samen met het hele team van De Broodjesbox worden acties bedacht zoals bijvoorbeeld het winnen van een grote speelgoedbeer op Valentijnsdag, maar vooral nieuw bedachte en ontwikkelde ‘hervorragende’ belegde broodjes. Zo wordt morgen de eerste ‘Kippige Donderdag’ geïntroduceerd als dag waarop een broodje gegrilde kip met sausjes als Mississippi BBQ,, pittige Broodjesboxsaus of Remouladesaus in de aanbieding zijn voor 3,50 euro. Wij als redactie hebben alvast wat besteld, want dat kan ook bij De Broodjesbox, evenals laten bezorgen.

Maar er volgen nog veel meer introducties en aanbiedingen. Die vermeldt Jan Knol allemaal op https://www.facebook.com/debroodjesbox waar Knol al bijna 8000 volgers heeft. Volgers die telkens willen weten welke actie Jan Knol weer introduceert. “Are you tokking to me?”, schrijft Knol dan ook in zijn publicatie van de ‘Kippige Donderdag’!

PS
Er is natuurlijk nog veel meer keuze!

Archief
Terug naar vorige pagina