Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
03-02-2019  

Almeloër dood door trein bij station De Riet

 

ALMELO – Een 25-jarige Almeloër is zondagmiddag verongelukt bij het oversteken van de extra beveiligde spoorovergang Almelo De Riet. De man zou volgens ooggetuigen achter een passerende trein zijn overgestoken en vervolgens aangereden zijn door een trein die uit de richting Hengelo passeerde met bestemming Almelo CS.
Politie en Prorail waren nog geruime tijd aanwezig voor sporenonderzoek. De treinmachinist werd vervangen door een collega van NS waarna rond 20.30 uur het treinverkeer op het baanvak Almelo-Hengelo weer opgang kwam.
 
Mishandeling
ALMELO – Later op de zondagavond was de politie opnieuw druk. Nu met een geval van mishandeling. Na melding werd in een woning aan de Jan Steenstraat een 36-jarige man aangetroffen die gewond was aan hoofd, rug en benen. Naar verluidt werd de man naar eigen zeggen bij het Vincent van Goghplein in elkaar geslagen. De politie is nu op zoek naar mogelijke getuigen die op de route Vincent van Goghplein – Rembrandtlaan – Jan Steenstraat mogelijk iets hebben gezien. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.
Bel voor tips de politie op telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Archief
Terug naar vorige pagina