Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
12-06-2018  

Kees Smit gaat helemaal groen

 

ALMELO/AMERSFOORT - Tuinmeubelspecialist Kees Smit organiseert in juni een Green Weekend in de Experience Stores XXL in Amersfoort en Almelo. Denk aan het fenomeen Black Friday, maar dan in een groen jasje gestoken. Het Green Weekend vindt plaats van vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni en zal in het teken staan van duurzaamheid en milieu met verschillende groene acties.
Kees Smit Tuinmeubelen staat voor genieten van het buitenleven. Extra aandacht voor het milieu is daarom niet verkeerd. De eerste stap waarmee ze de groene weg inslaan, is het planten van nieuwe bomen. Voor iedere order in Amersfoort, Almelo óf online in het Green Weekend, plant de tuinmeubelzaak een nieuwe boom. Dit doen ze in samenwerking met Trees For All.

Een andere groene actie is een kilometervergoeding als je op de fiets komt. Om het fietsen naar de Experience Stores XXL te stimuleren, ontvang je een cadeaubon als je op de fiets komt. Hoe langer de tocht, hoe hoger het bedrag op de cadeaubon. Als afsluiter van het weekend verloten ze een groene fiets. Met dit weekend zet Kees Smit Tuinmeubelen duidelijke stappen om zichzelf als groen merk op de kaart te zetten. Meer informatie over het Green Weekend is te lezen op: www.keessmit.nl/blog/green-weekend.  

Archief
Terug naar vorige pagina