Actueel uit Stad & Ambt


'Tijdgenoten in kleur en zwart wit'
Het muzikaal gedeelte werd verzorgd door Lady's Only


Naast portretfotografie bekwaamde Pitz zich ook in vrij werk. Veel van de door Pitz gemaakte portretten bevinden zich in prestigieuze collecties zoals in die van het Ludwig Museum in Keulen.
Galerie Krikhaar in Amsterdam verwierf nationaal faam. Zijn bijzondere aankopen maakten dat Krikhaar ruim 25 jaar lang de aandacht op zijn galerie gevestigd wist te houden.


Pitz legde tijdens zijn leven de portretten van creatieven op sublieme wijze vast. In zijn werk zocht hij altijd naar kwetsbaarheid en karakter. Licht loensende blikken of juist overdreven geposeerd. Altijd zwart wit.
Kunststappen
De 15de INDIGO-expositie duurt van 19 april tot en met zondag 25 mei. De Kunsthal is geopend van dinsdag tot en met zondag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op zondag 4 mei is de expositie onderdeel van ‘Kunststappen´. Die dag is de Kunsthal geopend vanaf 13.00 uur. Toegang tot de exposities is altijd gratis, een gift wordt meer dan op prijs gesteld. Exposities Indigo De exposities van INDIGO, dat sinds 2004 bestaat, worden mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van donateurs. Op dit moment krijgt Indigo support van meer dan driehonderd kunstliefhebbers. Jaarlijks maken zij minimaal € 15,- over aan de Stichting. Meer informatie over Indigo, het donateurschap, de exposities en de kunstenaars is te vinden op http://www.indigoalmelo.nl.


Waar zouden ze het over hebben?

Nieuwsbericht | Fotopagina | Diavoorstelling

Terug naar vorige pagina