Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
14-06-2017  

Booming Ruiterdagen met Koetsentocht

 

ALMELO – Bij de organisatie van de Almelose Ruiterdagen is men in de loop der jaren wel wat gewend, maar dat in 41 minuten alle 250 stallen waren verhuurd is nog niet eerder voorgekomen. Met inzet van velen en met dank aan projectontwikkelaar Ter Steege, kon de Duitse stallenbouwer in het voormalige Indiëcomplex van Royal TenCate nog 100 stallen bijbouwen voor het ponyweekend dat vrijdag 16 juni van start gaat met meer dan 800 pony’s en hun berijders.

Na het ponyweekend gaan de Almelose Ruiterdagen op maandagavond verder met een springwedstrijd voor veteranen die het paardrijden nog niet kunnen laten. Op dinsdag breekt het echte geweld los voor de paardendagen met meer dan 1300 paarden aan de start in de dressuur en het springen.

Tien dagen lang ruitersport in optima forma met een deelnemersveld uit geheel Nederland en ruiters/amazones uit het buitenland met gastlicenties. Daarnaast een uitgebreid randprogramma en een Koetsentocht op zondag 18 juni door en rond Almelo. (Zie routebeschrijving in fotobijlage)

De Almelose Ruiterdagen op het Twents Hippisch Centrum zijn gratis toegankelijk.

Kijk voor alle info op: www.almelose-ruiterdagen.nl

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina