Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
12-06-2017  

Automobilist dood na aanrijding met boom

 

ALMELO – Bij een eenzijdig ongeval op de Van Rechteren Limpurgsingel vanuit de richting Vriezenveen ter hoogte van de Aadijk in Almelo is aan het begin van de nacht van zondag op maandag een automobilist dodelijk verongelukt.
De bestuurder geraakte met zijn voertuig door onbekende oorzaak van de weg en botste vervolgens tegen een boom.
Een traumahelikopter werd opgeroepen maar kon onverrichterzake worden geannuleerd. De verkeersongevallenanalysedienst (VOA) van de politie doet nader onderzoek. De politie heeft nog geen gegevens vrij gegeven over het slachtoffer.

UPDATE
Het slachtoffer betreft een 50-jarige Almeloër. Hoe het eenzijdige ongeval is gebeurd is nog niet duidelijk. De boardcomputer van de auto gaf zelf een melding aan de politie die verder nog graag getuigen oproept. De politie is bereikbaar via 0900-884.

< Fotoreportage: Alwin Winkel Fotografie

Automobilist ingedeerd na botsing met lantaarnpaal
ALMELO - In de nacht van zaterdag op zondag reed een 21-jarige automobilist op de Burgemeester Schneiderssingel tegen een lantaarnpaal. De jeugdige bestuurder, die nog maar drie dagen zijn rijbewijs had, verloor in een bocht de macht over het stuur. Bij de botsing geraakte zijn net aangeschafte 'tweedehandsje' total loss. Hij kon echter ongedeerd uitstappen.

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina