Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-04-2017  

Obifit Outdoor Sport maakt feest van opening

 

ALMELO – Het is het bekendste fitnesscentrum in de regio Almelo, Obifit langs de voet van de A35 op het bedrijvenpark Twentepoort West. Tien jaar bestaat Obifit en al 10 jaar timmert het aan de weg met vernieuwingen. ‘De jongste vernieuwing is Outdoor Sport’, vertelt eigenaar Michel Verweg.
‘We hebben flink geanalyseerd of Obifit nog beter aan de verwachtingen van de consument kan voldoen en kwamen tot de conclusie dat Outdoor Fitness daar een toevoeging aan kan zijn.  Thijs Blikman is de trainer van onze nieuwe accommodatie voor Obifit Outdoor Sport, een unieke accommodatie die je in Almelo en omgeving nergens vindt en dat met een ervaren trainer voor individuele begeleiding en groepsbegeleiding en ook een flinke Bootcamp niet uit de weg gaat’, aldus Michel Verweg.

De Outdoor Sport accommodatie van Obifit werd zaterdag onder goede belangstelling officieel geopend met diverse informatie-stands, een kabelbaan en een 12 meter hoge klimwand waarop alle belangstellenden zich konden uitleven, de verloting van 3 mountainbikes van het topmerk Sensa en als hoogtepunt een rondvlucht met een helicopter waarbij de autorit vice versa naar de start en landigsplek in een geruisloze elektrische Tesla natuurlijk ook al heel bijzonder was.
Algemeen manager bij Obifit  In- en Outdoor is Mike Kerr. Mirel Bosma geeft vanaf leiding aan de groepslessen en persoonlijke training bij Obifit Indoor. Ilse Roelofzen geeft leiding aan het cardio-gym.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (85 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina