Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
21-04-2017  

Lions gift: 1090 pakken koffie aan Voedselbank

 

ALMELO – Al een aantal jaren houdt serviceclub Lions Almelo een aktie om waardepunten van koffiebrander Douwe Egberts in te zamelen voor de Voedselbank in Almelo. Dit keer leverde dat 1090 pakken koffie op. De pallet met koffie werd vrijdagmiddag afgeleverd bij de Voedselbank in de Egbertuskerk. Secretaris Menno von Brucken Fock en voormalig president Frans Schoondermark van de Lions Almelo namen de honneurs waar om de pakken koffie te overhandigen.
Bestuurslid Johan van Loon van de Voedselbank was zeer verheugd met de gift die vijf weken lang de 200 cliënten van de Voedselbank Almelo een pak koffie oplevert in het wekelijkse pakket levensmiddelen. Van Loon benadrukte wederom zeer blij te zijn met dit onverwacht goede resultaat. Hij wees er tegelijkertijd op dat niet alleen al deze pakken koffie erg welkom zijn, maar dat iedereen die deugdelijke voedingsproducten over heeft of iets extra’s wil doen voor stadgenoten die het minder breed hebben, op woensdagen en vrijdagen tussen 10 en 17 uur deze producten kan inleveren bij de Egbertuskerk aan de Bornerbroeksestraat 162.
 
De inzameling van DE-waardepunten wordt door Lions Nederland gecoördineerd en levert dankzij koffiebrander Douwe Egberts een extra bonus op van 15 procent aan koffie.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina