Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
02-12-2016  

Dasko neemt vriestransport Bakker Logistiek over

 

ALMELO / WIETZENDORF (D) - Diepvriestransporteur Dasko uit Almelo neemt het diepvriestransport van de vestiging van Bakker Logistiek in het Duitse Wietzendorf over, meldt De Roskam.
Het moederbedrijf Bakker Logistiek uit Zeewolde stoot de Duitse vestiging af om zich verder te concentreren op de warehousing (in diverse koelklasses) en ambient-, geconditioneerd en gekoeld transport in de Benelux en Duitsland.

Voor Dasko is het een verdere uitbreiding van het specialisme diepvries-opslag en transport. 'Wij hebben een netwerk waarbij de overgenomen activiteiten perfect aansluiten', aldus algemeen directeur Dasselaar van de Dasko Groep. De diensten zullen als gezegd worden aangestuurd vanuit de vestiging in Wietzendorf waarbij tevens gebruik gemaakt wordt van een hub in Rheine.
Dasko heeft naast de hoofdvestiging in Almelo ook vestigingen in Zwolle, Etten-Leur, Waddinxveen en Nieprusziewo  (Polen).
Dasko zal geen personeel en/of materieel overnemen. 'Wij zetten zelf nieuw materieel in vanuit de vestiging Duitsland', openbaart Dasselaar zijn strategische afwegingen.

Archief
Terug naar vorige pagina