Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
14-06-2016  

Kees Smit Tuinmeubelen opnieuw in de prijzen

 

ALMELO – Kees Smit Tuinmeubelen uit Almelo, wordt de laatste jaren herhaaldelijk onderscheiden, van beste webwinkel tot mooiste showroom. Dit keer is de vestiging  Amersfoort uitgeroepen tot de Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland 2016. De prijs werd maandag 13 juni j.l. overhandigd tijdens de officiële uitreikingsceremonie van de branchevereniging B3.
De onderscheiding is toegekend door een onafhankelijke vakjury, gevormd door specialisten op het gebied van Retail, tuinmeubelen en winkelinrichting. De vakjury heeft alle genomineerde bedrijven beoordeeld op basis van productkennis, klantenservice, assistentie bij de verkoop en naar aanleiding van een bezoek aan de webshop.
De vakjury is vol lof over de wijze waarop Kees Smit Tuinmeubelen zich profileert: “De zeer uitgebreide collectie, die toch overzichtelijk is opgesteld, is uitzonderlijk. De doorslag werd gegeven door het persoonlijke advies en de gehele sfeerbeleving in de showroom en op de webwinkel.”
Directeur Henk Smit: “Wij zijn enorm trots op deze onderscheiding. Deze prijs is een erkenning voor iedereen die werkzaam is bij Kees Smit Tuinmeubelen. Niet alleen het advies en de kennis over onze collectie, maar ook de levering en service ondersteuning binnen ons familiebedrijf is erg belangrijk.”
In de jaren 2012 en 2014 kreeg Kees Smit Tuinmeubelen van branchevereniging B3 al de onderscheiding Beste Tuinmeubelbedrijf. Het bedrijf werd in 2014 getypeerd als ‘vriendelijk, modern en een voorloper op het gebied van internet en social media’

Archief
Terug naar vorige pagina