Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
08-06-2016  

Oproep nominatie Stadsfonds Cultuurprijs

 

ALMELO - De Stichting Stadsfonds Almelo reikt in september de Stadsfonds Almelo Cultuurprijs uit en roept alle Almeloërs op om amateurkunstenaars hiervoor te nomineren.
Het culturele seizoen 2015 – 2016 is ten einde. Vele amateurkunstenaars hebben Almeloërs versteld doen staan met mooie en verrassende uitvoeringen en tentoonstellingen.
De stichting Stadsfonds Almelo bestaat dit jaar 65 jaar. Net als elk jaar, reiken we in september weer de Stadsfonds Almelo Cultuurprijs uit. We willen graag weten welke Almelose (amateur) kunstenaar veel indruk op u heeft gemaakt in het afgelopen culturele seizoen of misschien wel in de afgelopen jaren? Welke culturele vereniging heeft u zo verrast dat zij het verdienen om in het zonnetje gezet te worden.
Nomineer uw favoriet inclusief een korte motivatie en mail ons vóór 9 juli op stadsfondsalmelo@gmail.com.

De jury van de Stadsfonds Almelo Cultuurprijs maakt in augustus de top drie bekend van uitvoeringen en/of kunstenaars die voor deze prijs in aanmerking komen. Tijdens Uit in Almelo in september ontvangt de winnaar een cheque van € 500 uit handen van de juryvoorzitter.

Archief
Terug naar vorige pagina