Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
09-10-2008  

Oorkonde KHN voor restaurateur Ben Wispels

bron: De Roskam
 

BORNERBROEK - Wispels Horeca te Bornerbroek - Restaurant 't Maatveld - was vorige maand 25 jaar lid van Koninklijk Horeca Nederland. Om die reden heeft Koninklijk Horeca Nederland hem vandaag verrast met een oorkonde voor een kwart eeuw lidmaatschap.
Aangesloten zijn bij dé brancheorganisatie voor horecaondernemers is een garantie voor kwaliteit, zo wordt meegedeeld. Uit onderzoek zou namelijk blijken dat ondernemers meer winst maken wanneer zij zich actief inzetten op het gebied van hun personeel, het analyseren van de concurrenten, hun leveranciers, hun omgeving, innovatie én wanneer zij lid zijn van een brancheorganisatie.
De locatie van Wispels Horeca wordt uniek genoemd. “Gelegen in een buitengebied, maar ook dicht bij de grote stad en goed bereikbaar. Bij Wispels Horeca kan men terecht voor feesten, partijen en catering. Ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn alle voorzieningen aanwezig. De heer Wispels is een enthousiaste ondernemer die plezier heeft in zijn werk en ook altijd klaar staat voor zijn personeel.”

Archief
Terug naar vorige pagina