Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
04-11-2015  

Evy Goessen verlaat Almelo Promotie


Evy Goessen (links) verlaat haar team van Almelo Promotie.
 

ALMELO – Ze maakt de drie jaar net niet vol bij de stichting Almelo Promotie. Directeur Evy Goessen gaat per 1 januari a.s. weer aan de slag in het bedrijfsleven na haar marketeerperiodes in de gemeenten Almelo en Midden Drenthe.

De in Enschede woonachtige Goessen werkte voordien bij Tui Nederland en Centerparcs en gaat in januari aan de slag als Manager Marketing en E-Commerce bij Wegter Consumenten B.V. in Hengelo, de import/export ontwikkelaar en verkoper van vooral keukenattributen.
In Almelo moest zij vooral de vele al bestaande promotionele evenementen stroomlijnen en ontlasten en deze ook nog eens beter onder de aandacht brengen.
Volgens Goessen kijkt ze terug op een intensieve en boeiende periode. “Ik heb het met heel veel plezier gedaan en we mogen stellen dat stichting Almelo Promotie zijn toegevoegde waarde voor de stad inmiddels heeft bewezen. Almelo heeft zich de afgelopen jaren, mede dankzij de vele vrijwilligers die de vele evenementen mogelijk maken op de kaart gezet en daar kunnen we met zijn allen trots op zijn”.

Het bestuur van stAP verwacht eind dit jaar de opvolger bekend te kunnen maken.

Archief
Terug naar vorige pagina