Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
15-02-2015  

Geen resultaten bij passantenonderzoek


Het signaleringsbord aan de Ootmarsumsestraat tegenover de Verzetslaan. Vanuit het clubgebouw van De Blauwe Doffer aan de Verzetslaan vertrok een groep mensen om verhaal te halen na een eerdere vechtpartij in het Schelfhorstpark. De ruzie eindigde in een steekpartij aan de Sluiterveldsingel met een dode en meerdere gewonden tot gevolg.
 

ALMELO – Het passantenonderzoek n.a.v. de steekpartij waarbij de 45-jarige Hans Woudstra 24 januari jl. om het leven kwam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag geen resultaat opgeleverd. De politie sprak wel met honderden mensen maar dat bracht een oplossing niet dichterbij. Reden waarop de politie opnieuw eventuele getuigen oproept. Men wil graag weten of en wie nog meer bij deze zaak betrokken is. Diegenen die personen groepsgewijze hebben zien lopen tussen het clubgebouw van PV De Blauwe Doffer aan de Verzetslaan en de flatwoning van Woudstra aan de Sluitersveldsingel, worden opgroepen om contact op te nemen met de politie.

De politie kondigde het passantenonderzoek aan via de media maar ook via lichtkranten op diverse plekken in de stad. Eventuele getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met Meldt Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Een mail sturen kan ook.   
 

Archief
Terug naar vorige pagina