Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
13-02-2015  

Politie zoekt getuigen dodelijke steekpartij


Foto: Alwin Winkel
 

ALMELO – In de nacht van vrijdag op zaterdag houdt de politie een passantenonderzoek aan de Sluitersveldsingel n.a.v. de steekpartij op 24 januari jl. waarbij de 45-jarige Hans Woudstra om het leven kwam. Voor deze steekpartij werden 9 arrestaties verricht waaronder de 16-jarige zoon van het slachtoffer. Drie mannen uit Almelo van 20, 40, en 44 jaar oud zitten nog vast.

De politie komt tot het passantenonderzoek omdat uit rechercheonderzoek gebleken is dat zich voorafgaand aan de steekpartij in de flatwoning aan de Sluitersveldsingel, zich eerst een vechtpartij heeft afgespeeld in het tegenover liggende Schelfhorstpark. Deze vechtpartij vond plaats rond 01.45 uur. Na de vechtpartij is een van de betrokken partijen hulp gaan halen bij de duivenvereniging aan de Verzetslaan in de wijk Sluitersveld. De andere groep was echter al uit het park verdwenen en werd later herkend bij de flat aan de Sluiterveldssingel waar wederom meerdere vechtpartijen ontstonden. Hierbij kwam Woudstra om het leven en raakte een andere ernstig gewond en twee personen lichter gewond.

De politie kondigt het passantenonderzoek aan via de media maar ook via lichtkranten op diverse plekken in de stad. Ook roept de politie eventuele getuigen op om zich te melden via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Een mail sturen kan ook.   

Lees ook: Dode en gewonden bij nachtelijke steekpartij 

Archief
Terug naar vorige pagina