Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-09-2014  

Eerste koopcontract voor huis op Indiƫ-complex


Het eerste deelproject in vogelvlucht
 

ALMELO – De herontwikkeling van het voormalige bedrijfsterrein van TenCate liep door de recessie flinke vertraging op, maar projectontwikkelaar Ter Steege Vastgoed sluit morgen tijdens de Open Dag een eerste koopcontract af voor een woning van twee onder één kap.
Nu de aanleg van een deel van de burgemeester Schneidersingel vordert, komt ook de belangstelling voor wonen in dit deel van de binnenstad dat toch tegen de Noordelijke groene long gelegen is.
Kamphuis Makelaars was de bemiddelende partij in dit deelproject dat twintig woningen onder één kap en acht rijtjeshuizen omvat.
Makelaar Paul Aretz: “Het Indië-terrein heeft een positief imago gekregen dankzij alle mooie ontwikkelingen die daar nu plaatsvinden. Ik merk dat mensen die zich jaren eerder al informeerden, nu terug komen om concreet te worden.”
Pojectontwikkelaar Ter Steege Vastgoed wil nog dit jaar starten met de bouw van de tweekapper zodra het terrein bouwrijp is en de straten zijn aangelegd. Dat geldt ook voor volgende verkopen. Zodra een koopcontract is ondertekend, volgt ook de bouw.
Op het Indië-complex komen in eerste instantie totaal 300 woningen die worden gerealiseerd in deelprojecten. Het bestemmingsplan daarvoor is inmiddels definitief. De eindfase omvat een totaal van 600 woningen dicht tegen de binnenstad en nabij het station en gelegen aan de rand van de Noordelijke groene long.
Zaterdag 13 september is er op het Indië-complex een Open Dag van 11.00 tot 13.00 uur.
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina