Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-08-2014  

Laatste kans Rabo Projectenfonds oude stijl

 

ALMELO – Rabobank Noord Twente biedt organisaties en verenigingen een laatste kans op ondersteuning in projecten volgens de oude stijl. In aanmerking komen verenigingen, instellingen, organisaties en clubs die een maatschappelijk of cultureel doel nastreven. Verenigingen die in aanmerking komen voor financiële ondersteuning ontvangen in november bericht. Heeft uw vereniging dit jaar een project dat wel financiële steun kan gebruiken? Dien dan vóór 1 oktober uw aanvraag in bij Rabobank Noord Twente.

Jaarlijks stort Rabobank Noord Twente een gedeelte van haar winst in het Projectenfonds. Met het geld uit dit fonds levert de Rabobank een blijvende bijdrage aan projecten die gericht zijn op versterking van het maatschappelijke, sociale of culturele leven in Noord Twente.

Het Projectfonds oude stijl is de laatste ronde van Rabobank Noord Twente vanwege de op handen zijnde fusie met Rabobank West Twente per 1 maart 2015. De invulling van de coöperatieve fondsen wordt dan opnieuw bekeken. Dat de bank lokale initiatieven blijft ondersteunen, is daarbij een feit. Maar onder welke noemer en op welke manier, is nog niet bekend. Uiteraard houdt de bank haar klanten en leden van eventuele wijzigingen op de hoogte via de site.

Zowel het aanvraagformulier als het reglement zijn te downloaden via de site www.rabobank.nl/noordtwente.
 

Archief
Terug naar vorige pagina