Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
16-08-2014  

Twee Almeloërs rampvlucht MH17 geïndentificeerd

 

ALMELO – De Oud- Almelose Karlijn Keijzer en de eveneens uit Almelo komende Wiwik (Pris) Rangin zijn geïdentificeerd als slachtoffer uit rampvlucht MH17.
Vader Freek Keijzer maakte het bericht over Karlijn bekend via Facebook. "Ons meisje is gevonden. Haar lichaam was nog redelijk intact", schreef Keijzer mede namens zijn echtgenote. De studente wordt binnenkort samen met haar vriend Laurens in besloten kring begraven.

De uit Indonesië afkomstige Wiwik (Pris) Rangin , wonende en werkende in Almelo, is eveneens geïdentificeerd. Ook zij ging op vakantie en kwam net zoals alle 298 inzittenden om het leven. Haar in Wierden wonende ex- echtgenoot heeft zich sindsdien over hun gezamenlijke dochter ontfermd en zij kunnen haar binnenkort in Wierden begraven.
In totaal zijn nu 127 slachtoffers geïdentificeerd, waarvan 47 Nederlanders. De Almelose Wiwik (Pris) Rangin had de Indonesische nationaliteit.

De gemeente Almelo besloot eerder deze week dat het condoleanceregister van rampvlucht MH17 een week langer blijft liggen in de hal van het stadhuis van Almelo. Het lag in de bedoeling om vrijdag jl. al het register te sluiten, maar de gemeente wil de mogelijkheid om de deelneming te betuigen met de nabestaanden met een week verruimen vanwege de vakantieperiode van Almeloërs die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om het register te tekenen.

Archief
Terug naar vorige pagina