Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
20-05-2014  

Aanloop naar het 2e Lentefestival

 

ALMELO – Over ruim anderhalve week is Almelo voor de tweede keer podium voor Twentse Lente Festival. Wethouders Jan van Marle en Gerrit van Woudenbergh en voorzitter Jeffrey Hinnen hebben het festival maandagmiddag alvast symbolisch in bloei gezet.

In de stralende zon gaven zij op het Stadhuisplein de voorjaarsbloeiers water; een symbolische handeling en bewijs van de goede relatie tussen de organisatie en de gemeente Almelo, die tevens een belangrijk sponsor van het evenement is. Van Woudenbergh: “Het aankomende Twentse Lente Festival belooft nog grootser en leuker te worden dan de eerste editie in 2013. De organisatie heeft hard gewerkt aan een afwisselend programma vol cultuur en gezelligheid. Namens B&W wens ik alle bezoekers een fantastisch festival onder zomerse omstandigheden toe.”

Twentse Lente Festival
Twentse Lente Festival op 30 mei is een inspirerend, feelgood festival waar toptalent uit heel Nederland tot bloei komt. Voor de talenten een springplank naar een mooie carrière, voor het publiek een afwisselende, culturele en vooral gezellige lenteavond. De organisatie rekent op duizenden bezoekers uit Almelo en wijde omtrek. In tegenstelling tot vorig jaar zijn de horecagelegenheden en veel optredens dit jaar gratis toegankelijk. Twentse Lente Festival vormt de aftrap van de Twentse Lente Dagen.
 

Archief
Terug naar vorige pagina