Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
25-11-2013  

Ook MAD houdt van dieren


Stichtingsvoorzitter Rob Snijder overhandigt het bloemetje van de maand aan het team van MAD.
 

ALMELO – De stichting ‘Help nieuw dierenasiel Almelo’ heeft het bloemetje van de maand uitgereikt aan Studio MAD (Media Art Design) . Studio MAD is een Film, Animatie & Ontwerp Studio. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van video producties, 2D/3D animaties, grafisch werk en websites voor uiteenlopende soorten klanten en voor elk soort budget. MAD verenigt een 12-tal creatieve geesten in zich die al de nodige spraakmakende bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites op hun naam heeft staan.
Het bloemetje van de maand heeft MAD te danken aan de belangelose medewerking om voor de stichting ‘Help nieuw dierenasiel Almelo’ een wenste te ontwerpen. MAD onderschrijft daarmee het belang van een goed dierenasiel in de regio Almelo dat aan alle eisen van heden ten dage moet voldoen.
De stichting die louter geld inzamelt, en toezeggingen van bedrijven voor goederen in natura, om een dergelijk nieuwe dierenopvang te realiseren, timmert al een paar jaar aan de weg en heeft meerdere grote toezeggingen van bedrijven ontvangen. Toch blijft ook geld noodzakelijk om op termijn een dierenasiel en de dierenambulance gezamenlijk in een nieuw te bouwen dierenopvang te kunnen onderbrengen. Giften groot of klein blijven daarom welkom. Een bijdrage kunt u storten op bankrekening: 49.32.17.991 o.v.v. Donatie dierenzorgcentrum Almelo. De stichting heeft een ANBI-erkenning.
Kijk voor meer informatie hier.

Fotoreportage: Coen Mulder

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina