Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
14-11-2013  

Almelose Ter Stal op koopjesjacht bij Henk.nl

 

ALMELO – Textielwinkelketen Ter Stal uit Almelo is een van de overnamekandidaten voor het failliete Henk.nl een vergelijkbare winkelketen in Noord en Midden Nederland. Henk.nl is een doorstart van de eerder dit jaar failliet verklaarde textielwinkelketen Henk van Hoor. Het concern had 200 winkels en maakte met 63 een doorstart. Ook toen al werd Ter Stal genoemd als mogelijke koper, maar daar kwam het toen niet van.
Ter Stal meldde zich deze keer wel bij de curator van het failliete Henk.nl, zo meldde RTV Oost. Of Ter Stal kandidaat is voor alle 63 winkels of een deel, zal uit de onderhandelingen moeten blijken. Eigenaar Niek Gloudemans verkondigde dat de over te nemen winkels wel moeten bijdragen in de winst en verwachtte dat op korte termijn uitsluitsel gegeven kan worden of er überhaupt een deal komt.
Gloudemans werd eerder deze week voor het eerst door Quote 500 getipt op de “Baby Quote”, zoals Gloudemans dat noemt, met een bezit van 26 miljoen euro. Fashion House Ter Stal heeft 200 winkels in Nederland.

<< Niek Gloudemans (midden) na het tekenen van een sponsorovereenkomst met Heracles Almelo.

(archieffoto)

Archief
Terug naar vorige pagina