Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
05-11-2013  

Rabobank NT steunt 9 projecten in Almelo

 

ALMELO - Maandagavond 4 november ontvingen in het Dorpshuis te Bruinehaar negen verenigingen en stichtingen uit Almelo een cheque uit het Rabobank Projectenfonds van Rabobank Noord Twente, voor een totaalbedrag van € 17.000,-.

Het Rabobank Projectenfonds keert twee keer per jaar bedragen uit aan lokale organisaties en verenigingen, die een maatschappelijk of cultureel doel nastreven. De selectiecommissie (bestaande uit zes leden uit de ledenraad van de bank) heeft de aanvragen over de tweede helft van 2013 verdeeld over 24 projecten. Zij moesten een keuze maken uit 51 aanvragen.

In Almelo werden de volgende verenigingen/ stichtingen met een cheque verblijd: Oogstgroep Almelo, Elisa Parochie, Zorgcentrum Buurstede, Stichting De Klup Twente, Stichting Windkorenmolen ‘De Hoop’, Operette en musicalvereniging Servus, Alzheimercafé Almelo, ATV De Molenhoek en Voetbalvereniging ASV’57.

Aanvragen voor het eerste halfjaar van 2014 dienen voor 1 april 2014 bij Rabobank Noord Twente binnen te zijn. Het aanvraagformulier is te vinden op www.rabobank.nl/noordtwente
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina