Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-05-2013  

Rabobank steunt 6 projecten in Almelo

 

ALMELO – Donderdag jl. ontvingen 6 verenigingen en stichtingen uit Almelo met een cultureel doel een bijdrage uit het Rabobank Projectenfonds van Rabobank Noord Twente. De Bewonerscommissie Beekzicht & Beekrede, Stichting Cosbo, Stichting Doelpunt, Almelo's Christelijk Mannenkoor, Stichting Budget Op Orde Almelo en zelfs de semi-ambtelijke organisatie Scoop Welzijn, dat haar opdrachten krijgt van de gemeente Almelo, kregen een bijdrage. In totaal werd in het St. Jansgebouw in Wierden aan de Almelose organisaties een bedrag van € 15.250,-- uitgekeerd.

Organisaties in Wierden en Twenterand die geld kregen waren: Christelijk Mannenkoor Vriezenveen, Zomerkamp Vriezenveen, KNNV Werkgroep Educatieve Kruidentuin, Stichting MaaltijdVoorziening Twenterand, Plan 't Slot Vriezenveen-Oost, Ouderraad OBS De Touwladder en Reddingsbrigade Wierden.

In Tubbergen gingen bijdragen naar: Klootschietersvereniging Mander, IJsbaanvereniging De Kleêne Moat, Parochie St. Pancratius, VV Reutum, Cluster Paardensport Verenigingen Gemeente Tubbergen, Tennisvereniging De Bekkelweide, Stichting Sport en Recreatie Tubbergen en Schaats Trainings Groep Albergen.

Het totale bedrag dat werd uitgekeerd door het Rabobank Projectenfonds bedroeg € 46.950,--.

Aanvragen voor de tweede helft van 2013 dienen voor 1 oktober a.s. bij Rabobank Noord Twente binnen te zijn. Het aanvraagformulier is te vinden op
www.rabobank.nl/noordtwente 

Archief
Terug naar vorige pagina