Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
25-05-2013  

Open Dag Sv DRC een succes

 

ALMELO – De Open Dag van fusieclub Sv DRC 2012 kan een succes worden genoemd. Een honderdtal kinderen namen deel aan de clinics, het boardingvoetbal en het streetsoccer en vermaakten zich met het luchtkussen, de ranja-automaat, de ijsjes en natuurlijk patat. Met dank ook aan de oud- Heraclesprofs Peter Reekers en René Kolmschot en balvirtuoos Steve Lemaire terwijl de ouders toch ook vooral de metamorfose van clubgebouw De Kauwe en de kleedkamers bekeken.
Voorzitster Henriëtte van Limbeek keek vergenoegd rond en constateerde dat iedereen plezier had en daar is het haar om te doen. Met plezier voetballen op De Riet om te beginnen bij de kinderen uit de wijk. “Ik hoop en verwacht dat wij hebben laten zien dat er voorwaarts wordt gedacht en dat de club kan blijven werken aan de toekomst. Daar zetten wij als bestuur de schouders onder zodat de basis is gelegd voor groei van de club. Belangstellenden kunnen zich dus aanmelden, want daarvoor was de Open Dag ook bedoeld”, aldus Van Limbeek.

<< Bultje was populair bij de kinderen
Fotograaf Coen Mulder had een drukke dag en sjeesde van de Koornmarkt naar De Riet om vervolgens nog bij 't Dok in de Noordelijke binnenstad een reportage te maken.
Kijk dus ook
hier naar de foto’s van Chantal Logtenberg die bij DRC eveneens foto's maakte.

Bultje is het beeldmerk van de veelvuldig geprezen Camping De Beerze Bulten van oud- Almeloër Jan Hagedoorn.

Fotoreportage (24 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina