Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-05-2013  

Allemaal Opel verrassingen op de Koornmarkt

 

ALMELO – Van oudsher is Opel een der geliefdste automerken in Europa. Wie kent ze nog de Opels van toen zoals de Kapitän, de Rekord of de Kadett. Al enige jaren is de Astra de grote renner bij Opel en ook de Insignia mag er zijn, maar er is meer. Opel Kamp showde vandaag op de Koornmarkt o.a. de nieuwe stijlvolle Opel Cascada. In de Cosmo uitvoering standaard rijk uitgevoerd en vanaf € 34.395,- kan hij volgende week bij u voor de deur staan.

Dan de nieuwe Mokka, een compacte SUV die niet alleen stijlvol is maar ook ongelooflijk veelzijdig en praktisch. Deze innovatieve nieuwe Opel Mokka combineert de hoge zit en brutale uitstraling van een SUV met het wendbare karakter van een compacte auto.

Voor de sportieve rijders is er de dynamische Opel Astra GTC. De compacte vijfzitter met coupé-looks heeft een zeer expressief design en is geïnspireerd op het concept van de Opel GTC Paris. De Astra GTC is daardoor een intelligente en prachtig vormgegeven droomauto geworden.

En dan stond er ook nog de compacte ADAM met zijn brutale uitstraling en zijn knallende kleuren. Helemaal customizen tot je precies hebt wat je wilt en dan lekker toeren door de stad of voor de lange afstand. De ADAM is geschikt voor beide en geeft menig rijder al veel plezier.
Hebt u het gemist zaterdag op de Koornmarkt? Dan als de wieder weerga naar Opel Kamp aan de Weezebeeksingel!

Fotoreportage: Nick Zweers

Fotoreportage (11 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina