Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-02-2013  

Kick off BuurtLeague Almelo in Polman Stadion

 

ALMELO – Woensdag 20 februari wordt in het Polman Stadion de kick off van het nieuwe maatschappelijke project BuurtLeague Almelo gehouden. Om 13.00 uur gaan de poorten open, om 13.30 uur start het voetbaltoernooi en de side events (zoals het rad van gezondheid, de dansworkshop en enkele andere sporten).
Tussen 13.30 uur en 14.30 uur zijn Christian Dorda en Thomas Bruns aanwezig. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur zijn Matthias Schamp en Jeroen Veldmate bij dit project aanwezig om de kinderen aan te moedigen, wedstrijden te fluiten en te helpen bij de side events.
BuurtLeague Almelo wordt dit eerste seizoen gecoördineerd door Renze Fij (keeper Heracles Almelo) en Bram Finkers, studenten van de Hanze Hogeschool Groningen. Dit project is een samenwerking tussen het Sportbedrijf Almelo, NAXT, Scoop Welzijn, Loes Info Centrum, GGD Twente, Beter Wonen, ROC van Twente en Heracles Almelo Scoort Voor Iedereen. Na de kick off bezoekt BuurtLeague Almelo vier wijken in Almelo (Ossenkoppelerhoek – 25 april, Sluitersveld – 29 april, Aalderinkshoek – 1 mei en De Riet/Nieuwland op 2 mei). De deelnemers behalen punten met het voetbaltoernooi, maar kunnen ook punten behalen door hun handen uit de mouwen te steken in hun wijk. De winnaars uit deze vier wijken stromen door naar de finale op 3 mei, de dag dat Heracles 110 jaar bestaat.

Archief
Terug naar vorige pagina