Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-02-2013  

Aermast levert vlaggenmasten in Dubai

 

ALMELO – De Almelose vlaggenmastenspecialist Aermast is zo langzamerhand wereldwijd bekent. Het leverde al vlaggenmasten voor de Olympische Spelen in Athene in 2004 en ook tijdens het EK Voetbal in Duitsland sierden vlaggenmasten van Aermast twee voetbalstadions. Nu dan een bestelling uit de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai worden 40 conische vlaggenmasten van 12 meter hoog geplaatst voor diverse politiestations. In totaal een order van enkele tienduizenden euro’s. De masten worden momenteel bij Aermast geassembleerd en voorzien van binnenwerk voor het hijsen van de vlaggen. Daarna gaan de masten per binnenvaart naar Rotterdam voor verscheping overzee naar Dubai. ”Een prima order en er zit waarschijnlijk nog meer in het verschiet. Ik denk dat er nog een order bij komt van 60 stuks”, zegt directeur Jeroen Looms enthousiast.
De order kwam nogal in het nieuws te staan, mede ook omdat Nederland het in deze recessie moet hebben van de export. RTV Oost maakte er maandag dan ook een reportage die vanavond in het nieuwsprogramma wordt uitgezonden.
Ook signaleerden wij bij onze reportage een burgemeester uit de regio, die tijdens de troonswisseling in ieder geval een mooie mast voor zijn huis wil hebben staan om te kunnen vlaggen. Kortom het gaat goed met Aermast !

Fotoreportage (9 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina