Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
13-02-2013  

Almelose wint Zeeuwse fotowedstrijd


J. Ponsteen: Cadzand Bad 13-11-2012
 

TERNEUZEN - Meer dan 1000 foto’s kwamen er binnen voor de fotowedstrijd 2012 van de Zeeuwse regio-VVV’s. Zowel toeristen als Zeeuwen konden foto’s inzenden voor de categorieën ‘Zeeuwse evenementen en attracties’, ‘Zeeland uit eten en drinken’, ‘Zeeland sportief’, ‘Bijzonder Zeeland’ en ‘Zeeland humor’. De winnende foto werd gekozen door fotograaf Bart van der Putten. Mevrouw J. Ponsteen uit Almelo won met een foto gemaakt in Cadzand-Bad.

De heer Van der Putten heeft bij zijn keuze vooral gekeken naar een foto die voor hem het ‘Zeeland-gevoel’ uitstraalde. De mooie kleuren, evenals de silhouetten van de man met zijn honden, hebben uiteindelijk de doorslag gegeven.

De diversiteit aan foto’s die de VVV binnen kreeg is enorm, maar opvallend veel foto’s werden ingezonden voor de categorie ‘Bijzonder Zeeland’. Toeristen leggen tijdens hun vakantie vaak een bijzondere foto van het landschap vast. Hierin spelen licht en ruimte een belangrijke rol.

De winnaar heeft een vakantiecheque gewonnen van € 250,-, te besteden bij VVV Zeeland Vakantie. De overige winnaars ontvingen diverse prijzen die beschikbaar gesteld door bedrijven uit de regio, zoals entreekaarten voor attracties. In 2013 zal de fotowedstrijd wederom georganiseerd worden.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina