Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-02-2013  

Fietser aangereden in de Hanzelaan


De reconstructie in beeld
 

ALMELO – Maandagmiddag rond 17.00 uur is in de Hanzelaan bij de T-kruising met de Hofstraat een fietser aangereden. Zij belandde daarbij op de motorkap en kwam tegen de voorruit van de bolide waarna zij op straat viel. Het slachtoffer werd met zwaar letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.
De Hanzelaan oogst stevige kritiek van automobilisten sinds de straat keer op keer werd gereconstrueerd met tal van middenstroken, twee versmallingsstroken, twee oversteken en een woud aan verkeersborden waardoor automobilisten ogen voor en achter moet hebben en men niet meer weet waar men het eerst moet kijken. De verkeerscommissie Hofkamp vindt daarentegen dat de straat nog meer belemmerd moet worden voor autoverkeer.

Fotoreportage: Patrick Weegink

Politiebericht:
Laatste update: 12-02-2013 | 15:40

Almelo - Bij een aanrijding op de kruising Hofstraat / Hanzelaan raakte op maandag 11 februari omstreeks 17.00 uur een 33-jarige vrouw uit Albergen gewond.

De vrouw fietste op de Hofstraat richting de Van Rechteren Limpurgsingel. Ter hoogte van de Hanzelaan kreeg zij geen voorrang van een auto die werd bestuurd door een 73-jarige man uit Almelo. De auto sloeg linksaf de Hanzelaan in en schepte de vrouw. Zij is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Fotoreportage (6 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina