Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
16-12-2012  

Meet and Greet voor Serious Request in IISPA


Topturnster en initiatiefneemster van de actie Wyomi Masela te midden van jong talent.
 

ALMELO – Bij de IISPA was het zondag een komen en gaan van mensen voor o.a. een Meet and Greet met topturnsters Wyomi Masela en Yvette Moshage en clinics van topsporters als Reshmie Oogink – Taekwondo, Martine Smeets – handbal, Jorian Ilbrink en Karl Kozstka – turnen en muziek van The Interns en de van 3FM bekende band Only Left Seven. Bij de laatsten kon men zelfs een roletje claimen in de clip die wordt gemaakt.
Naast de inzet van de topsporters gaat de internetveiling van door topsporters beschikbaar gestelde spullen nog door tot en met 22 december, waarna de totale opbrengst door initiatiefneemster Wyomi Masela wordt overhandigd aan de DJ’s van 3FM in het Glazen Huis te Enschede. Voorlopig staat de tussenstand op 1.550 euro.

In de veiling staat het zwempak van Marleen Veldhuis nu als hoogste geklasseerd met een bod van 105 euro gevolgd door een clinic van Heracles Almelo keeper Brian van Loo en het turnpakje van Celine van Gerner met elk 65 euro.
Nieuw in de veiling is het Olympisch shirt van topruiter Gerco Schröder, de winnaar van individueel zilver in Londen.
Klik hier voor de veilingsite en neem een kijkje en biedt. Op de facebook-pagina reacties van sporters en bezoekers en de meest recente berichten.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (19 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina