Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-10-2012  

Bruisende brugklasdagen op Het Noordik

 

ALMELO - Vijf dagen anders was ze beloofd. En vijf dagen boordevol activiteiten kregen ze, de brugklasleerlingen van Het Noordik aan de Noordikslaan. Taarten bakken, theater en talentenbende; te veel om op te noemen. Vijf bruisende dagen die in stijl werden afgesloten met een spetterend schoolfeest op vrijdagavond.
De brugklasweek barstte maandagochtend is in volle hevigheid los met een cabaretvoorstelling van The Big Mo. Daarna begonnen de verschillende projecten en workshops. Pimp my ride, breien, schaken, film, fotografie en verschillende buitensportactiviteiten: het is maar een kleine greep uit de verschillende activiteiten tijdens de brugklasweek.

Presentaties
Alle resultaten van deze workshops en activiteiten werden op donderdagmiddag aan de trotse ouders gepresenteerd. ’s Avonds was er een voorstelling van de Talentenbende. Hierin werd opgetreden en gewerkt door onder andere combo, dans, koor, grime, NAXT theater en de theatertechniekploeg

Schoolfeest
Ook de laatste dag van de brugklasweek kende een goedgevuld programma. Zo werd er gehockeyd en werden de fietsen gecontroleerd op herfstbestendigheid. En aan het eind van zoveel actie mocht een afsluitend schoolfeest natuurlijk niet ontbreken.

Archief
Terug naar vorige pagina