Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
03-10-2012  

Haring, voetbal, muziek en NY-marathon voor KiKa

 

ALMELO – Tijdens de haringparty eerder dit jaar bij Bier & Wijnlokaal ’t Hookhoes bracht de veiling van het haringvaatje en andere veilinggoederen maar lieftst 15.000 euro op. De haringparty werd opgezet in het kader van de ING New York Marathon waaraan Hookhoes-bedrijfsleider Peter Egbers ook dit jaar weer deelneemt. Hij doet dat voor KiKa Kinderen Kankervrij en daar is ook de opbrengst van de haringparty en veiling voor bestemd.

Een van de veilingonderdelen was een trainingsmiddag in het Polmanstadion door Heracles-trainers Peter Bosz en Hendrie Krüzen. Een jeugdteam van Dos’37 uit Vriezenveen en van PH Almelo waren de gelukkigen en zij mochten vanmiddag opdraven in het Polmanstadion om door Bosz en Krüzen ‘afgeknepen’ te worden als ware het professionals. Ouders, begeleiders en marathonloper Peter Egbers keken toe hoe de ‘kids’ en de trainers zich vermaakten.

<< Voor Peter Egbers, die dagelijks zijn trainingen afwerkt voor de marathon op 4 november a.s., is zijn actie voor Kika nog niet af. Naast de haringparty en veiling in juni jl. is er namelijk op vrijdag 19 oktober nog een inzamelingsavond in ’t Hookhoes, Amused, café De Stam, The Shamrock en café België met live-muziek en andere acties. Die avond organiseert hij samen met kastelein Ruud de Jong, die ook weer aan de start verschijnt in New York. Voor hem wordt het zijn derde NY-marathon.

Fotoreportage: Coen Mulder

(Klik hier voor alle 183 foto's)

Fotoreportage (25 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina