Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-08-2012  

Hoogste punt Kees Smit Tuinmeubelen Amersfoort

 

De Amersfoortse wethouder Gert Boeve sprak tijdens de bijeenkomst ter ere van het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw over ‘een nieuwe parel in de in de aaneengesloten ketting van bedrijven als Ikea, Prénatal en The Phone House langs de A1. Een unieke ontwikkeling in een tijd dat niet zoveel meer wordt gebouwd’.
Directeur Henk Pluimers van Dura Vermeer Hengelo refereerde aan het feit dat twee Twentse bedrijven een bijzondere ontwikkeling in centraal Nederland realiseren.
De nieuwe vestiging van Kees Smit Tuinmeubelen wordt over vier verdiepingen gemeten totaal 13.000 m2 groot. De bevoorrading en bezorging blijft vanuit het centraal magazijn op Twentepoort Oost – 15.000 m2 - in Almelo geschieden. Wel is er in Apeldoorn voldoende voorraad voor het geval mensen hun gekochte waar direct mee willen nemen.
De nieuwe vestiging in Amersfoort bestaat voornamelijk uit een zeer grote showroom. Ontworpen met grote glaspartijen voor voldoende daglichttoetreding, zodat alle tuinmeubelen (zonproducten) fraai worden tentoongesteld, goed zijn uit te proberen en de juiste sfeer kan worden geproefd.
Directeur Henk Smit van Kees Smit Tuinmeubelen vertelde tijdens de rondleiding door het in aanbouw zijnde gebouw, dat in Amersfoort hetzelfde concept wordt gehanteerd als in de showroom aan de Ambachtstraat te Almelo. ‘Naast een uitgebreid assortiment in alle prijsklassen tegen scherpe prijzen is gastvrijheid in de breedste zin van het woord de basis van het succes van de firma. Het moet elke dag weer bijzonder zijn om klanten te mogen ontvangen. Dat mag niet als van zelfsprekend worden beschouwd’, aldus Smit.
Kees Smit Tuinmeubelen Almelo werd dit jaar gekozen tot Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland.

Kijk hier naar een filmpje van de bouw in Amersfoort

Fotoreportage (7 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina