Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-06-2012  

Nieuwste ‘Grass´ in het Polmanstadion

 

ALMELO – Al enige weken was men in het Polmanstadion in de weer met de voorbereiding voor het leggen van een nieuwe kunstgrasmat om Heracles Almelo nog verder vooruit te brengen in de Vaderlandse eredivisie.
De nieuwste weeftechniek is toegepast om de kunstvezel van TenCate rechtop in de mat te krijgen. De stiftjes van Overtoom, Duarte en de andere helden worden daardoor nog fraaier omdat men beter onder de bal kan komen. Die lui van TenCate zeggen dat zelf en dan is het waar, of niet? In ieder geval is het de vierde mat in het te kleine Polmanstadion in 12 jaar. Dat wordt dus de Champions Laegue na de volgende competitie. Tenminste als Jan Smit geen uitverkoop houdt onder de spelers en mogelijk toch nog wat spelers op de kop kan tikken.

Dat TenCate kunstgras zie je in het Almelose overigens niet alleen in het Polmanstadion liggen maar ook in andere varianten bij diverse amateurclubs en zelfs bij de Almelose Ruiterdagen lopen de gasten tot zondag a.s. over dit kunsttapijt dat wordt gelegd door Edelgrass. ’T Is maar dat u het weet!

Fotoreportage: Coen Mulder

Fotoreportage (9 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina