Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-05-2012  

Oud-Noordikleerling directeur studentenbedrijf?


Studentenbedrijf V6M - v.l.n.r.: meneer Van Ommen (begeleidende ondernemer) Koen Pronk, Dawit Abgarian, Patrick Koning, Teun Oude Vrielink, Moniek Lorkeers, Stephanie Bruin (Oud leerling), Danielle Bas en meneer Tertoolen (begleidende docent).
Deze foto is genomen tijdens de aandeelhoudersvergadering.


 

“Toen ik op het VMBO zat in Vroomshoop had ik altijd een droom, dat was mijn Havo diploma behalen en zakenvrouw worden. In 2008 haalde ik mijn VMBO diploma en ben op mijn fiets gestapt naar Almelo. Daar heb ik onder andere mijn ‘droomvakken’ gevolgd zoals economie en management & organisatie. Dit vond ik altijd zo leuk om te volgen en dit snakte naar meer en naar meer verdieping. Na mijn examens ben begonnen met Bedrijfseconomie aan Hogeschool Windesheim. Ik zit bij deze opleiding goed op mijn plek en nu ben ik misschien ook directeur van ‘Beste studentenbedrijf van Windesheim 2012’. Het Noordik heeft mij meegeholpen om mijn dromen waar te maken, Havo diploma en een toekomstige zakenvrouw”. Aldus Stephanie Bruin directeur van de TissueCup

De TissueCup is een bekervormige cup die past in de bekerhouder van de auto met daarin tissues. Zo kan de automobilist of andere inzittenden gemakkelijk een tissue pakken. Het zorgt niet alleen voor gemak, maar het is ook hygiënisch en draagt bij aan de veiligheid in het verkeer.
V6M staat voor: Voorbij 6 Maanden. Het streven is om een doorstart te maken met het bedrijf na de 6 maanden die staan voor het project.

Dinsdag 29 mei zal vanaf 13.30u de finale plaatsvinden op Hogeschool Windesheim. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. www.tissuecup.nl  

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina