Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
08-04-2012  

Vier bussen Heracles retour, blijkt onzin (upd)

 

ALMELO - Volgens eerste berichten zijn vier bussen met 'supporters' onder politie-escorte op de terugweg naar Almelo i.v.m. ongeregeldheden onderweg. Een vijfde bus schijnt te zijn uitgebrand door het ontsteken van fakkels. Nadere omschrijvingen zijn nog onbevestigd.

Mocht het waar zijn, het arrestantencomplex zit in Borne!

Zo'n 150 supporters leken geen vervoer meer te hebben naar De Kuip vanwege een tekort aan bussen. Dubbeldekkers vertrokken op het juiste tijdstip ondanks dat nog niet alle gereserveerde plekken bezet waren. Twee stadsbussen werden alsnog ingezet, maar voor 150 supporters was er geen plek, zij moesten in Almelo achter blijven.

UPDATE:
Het bericht over de uitgebrande bus en vier bussen retour bleek een misplaatste grap te zijn van een der supporters opweg naar Rotterdam. Toch is er wel een hardnekkig bericht dat een bus met supporters is teruggekeerd wegens baldadigheden in de bus. Van officiële zijde echter geen enkel nieuws.
 

UPDATE 2
Van Heracles-zijde is gemeld dat het gerucht over terug gestuurde bussen circuleerde toen de karavaan op weg was naar De Kuip, maar dat het bericht volledige onzin is. Volgens Heracles heeft zich geen enkel incident voorgedaan en kan men wat dat betreft terug kijken op een perfecte dag.
De club deelde tevens mede dat een onderzoek wordt ingesteld naar het gebrek aan bussen.
Vooralsnog wil de club niet met een beschuldigende vinger wijzen en eerst het onderzoek afwachten. Ook had de club nog kunnen regelen dat de achterblijvers alsnog met eigen auto konden afreizen maar daar werd mondjesmaat gebruik van gemaakt. Dinsdag a.s. kunnen de achterblijvers hun biljetten omwisselen tegen geld en in een later stadium wil men nog een alternatief voor de achterblijvers organiseren.


Fotoreportage: Coen Mulder en Roel Immink
(Bekijk hier ruim 300 foto's)

Fotoreportage (43 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina