Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-04-2012  

Politie waarschuwt voor vertrek Heracles


Het speciale finaleshirt.
De mouwen hoeven niet meer te worden opgestroopt!
 

ALMELO – Zowaar een heus bericht van Politie (FC) Twente dat supporters van Heracles Almelo hun favorieten niet mogen uitzwaaien langs de snelweg. Ook mogen zij niet massaal op viaducten gaan staan. Als reden wordt de veiligheid genoemd en doen de supporters het toch, dan neemt volgens Politie (FC) Twente de bus een andere route.
Er zijn echter niet zoveel wegen vanuit Almelo naar De Kuip is de constatering van de redactie en dat de grote massa zich weinig aantrekt van dit soort berichten heeft het verleden al laten zien. Toch ook langs deze weg: ‘Doe voorzichtig want vreugde kan van korte duur zijn en spijt en pijn kan lang duren.’

De spelers vertrekken zaterdag om 13.30 uur bij het Polmanstadion. De bus reist via de Weezebeeksingel en de Wierdensebrug richting Wierden, zo meldt Politie (FC) Twente. Voor supporters is er een uitzwaaimoment gecreëerd bij het Polmanstadion en langs de Weezebeeksingel.
Maar ja, dat kan gezien de cryptische omschrijving van Politie (FC) Twente dus ook zomaar de andere kant op zijn. In ieder geval hangen alle spandoeken met aanmoedigingen van bedrijven wel langs de H.R. Holstlaan. Gaat men toch via Wierden/Rijssen richting A1 is het viaduct bij Holten een nieuw verzamelpunt.

Klik hier voor foto's van supportersacties

Relschoppers 'Out of Bounds'
Veertien relschoppers die zich op weg naar de Arena misdroegen in Amersfoort mogen niet naar De Kuip en ook niet naar een eventuele huldiging. Tijdens die gebeurtenissen moeten zij zich melden op het politiebureau. Het zit er dik in dat zij een langdurig stadionverbod in Nederland krijgen opgelegd.

Archief
Terug naar vorige pagina