Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-03-2012  

Almelose Infomarkt ‘Vol Energie´ bij AOC

 

ALMELO - Op initiatief van het Almelose buitengebied, www.buiteninalmelo.nl stond vandaag het AOC aan de Bornerbroeksestraat in het teken van de Infomarkt Buiten in Almelo ‘Vol Energie’.
Deze Infomarkt bood bezoekers de gelegenheid activiteiten in het buitengebied te verkennen en herkennen. Een platform ook voor bedrijven om producten en diensten rondom Almelo in onderlinge kennismaking te verspreiden onder ondernemers en burgers.
De Infomarkt kende de volgende vier thema’s: Ondernemen Buiten Almelo, Nieuwe Energie-, Ontspannen – en Groen Buiten in Almelo.
Tijdens de Infomarkt waren er een tweetal korte lezingen zowel in het middag als avondprogramma. Gastspreker Eric Hutte, Rabobank-Noord Twente zoomde in op het thema ‘Duurzaam Almelo’ zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen, het duurzaamheid netwerk en Duurzaam Netwerk Almelo (DNA) profiel van Almelo.
De tweede lezing Vol Energie ging over het Twents Bio- Energiebedrijf, opgericht door Twence en Cogas binnen de regio Twente. Samenwerken naar een centraal biogasnetwerk, in het belang van boeren en burgers.

Fotoreportage: Coen Mulder
 

Fotoreportage (23 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina