Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
21-03-2012  

PvdA royeert frauderende ex- penningmeester

 

ALMELO – De ex- penningmeester van de PvdA afd. Almelo heeft voor 7500 euro gefraudeerd in de bestuursperiode 2006-2011. De fraude werd vanavond openbaar tijdens een algemene ledenvergadering in De Schöppe. De penningmeester maakte het geld over op zijn eigen rekening. Er is geen aanklacht ingediend omdat er een aflossingsovereenkomst is getekend. Wel werd de ex- penningmeester geroyeerd.
De leden waren wel boos op de andere toenmalige bestuursleden omdat er te weinig toezicht en controle werd uitgeoefend binnen het bestuur. De afdeling die krap bij kas zit, heeft een lening afgesloten bij het landelijk partijbureau om de moeilijke situatie te overbruggen.

De huidige afdelingsvoorzitter Reinette Kiès zette e.e.a. uiteen tijdens de ledenvergadering. Zij wordt opgevolgd door Willem Loupatty. Zelf werd zij op 26 mei 2010 voorzitter als opvolger van Hendry Bosch. Huidig secretaris Lieneke Norder – Bolhuis neemt voorlopig ook de taak van penningmeester op zich. Michael Reuvekamp tradt eveneens toe tot het afdelingsbestuur.

Archief
Terug naar vorige pagina