Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
13-03-2012  

Rabo Projectenfonds: Aanvraag voor 1 april !

 

ALMELO - Rabobank Noord Twente stelt ook in 2012 honderdvijftigduizend euro beschikbaar voor maatschappelijke of culturele projecten in Almelo, Vriezenveen, Wierden en de gehele gemeente Tubbergen. Rabobank Noord Twente beslist twee keer per jaar over aanvragen. De aanvragen, om voor de eerste uitreiking van dit jaar in aanmerking te komen, moeten voor 1 april 2012 bij de Rabobank binnen zijn.

Heeft uw vereniging een project dat wel financiële steun kan gebruiken?
Rabobank Noord Twente heeft een bedrag van honderdvijftigduizend euro uit de winst van het afgelopen jaar gestort in het zogenoemde Projectenfonds. Met het geld uit dit fonds krijgen projecten in het werkgebied van de bank een financiële injectie. In aanmerking komen verenigingen, instellingen, organisaties en clubs die een maatschappelijk of cultureel doel nastreven. Dus heeft uw vereniging dit jaar een project dat wel financiële steun kan gebruiken? Dien dan voor 1 april uw aanvraag in bij Rabobank Noord Twente. Verenigingen die in aanmerking komen voor financiële ondersteuning krijgen in mei bericht. De aanvragen voor de tweede uitreiking van 2012 moeten voor 1 oktober ingediend zijn.

Zowel het aanvraagformulier als het reglement zijn te downloaden via de site www.rabobank.nl/noordtwente. Kies op de site voor het aanvraagformulier Projectenfonds.

Archief
Terug naar vorige pagina