Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
20-01-2012  

Open avond Lego League de Telgenborch

 

ALMELO – Leerlingen van de basisscholen De Wierde en De Telgenborch wonnen begin december jl. tijdens de oostelijke finale van de First Lego League wedstrijden in Enschede al een eerste, tweede en vierde prijs waarmee zij zich plaatsten voor deelname aan de Benelux-finale later dit jaar in Eindhoven.
Ter gelegenheid daarvan werd vanavond op De Telgenborch een ‘Open Lego Avond’ gehouden om ook anderen te laten zien welke voorbereidingen aan deelname van de First Lego League wedstrijden zitten.
Tijdens deze open avond werden karikaturen getekend en werd een bingo gehouden om centjes bij elkaar te sprokkelen voor de busreis naar Eindhoven.
Daar hoopt men zich dan te plaatsen voor de Europese finale in Duitsland en mogelijk zelfs de Wereldfinale in St. Louis USA.
Stille kracht achter de deelname van beide scholen is directeur Gert Overweg van De Wierde. Hij introduceerde de First Lego League wedstrijden op beide scholen, eerst als leerkracht bij De Telgenborch en later als directeur bij De Wierde.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (22 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina