Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
02-11-2011  

InteraktContour/Reumafonds winnen Award

 

ALMELO - InteraktContour en Reumafonds uit Almelo hebben gisteravond de MaS Award uitgereikt gekregen uit handen van Erik Hütte van Rabobank Noord Twente en Niek Bats, leerling van
’t Nijrees. De Award ging gepaard met de overhandiging van een cheque t.w.v. € 250,- beschikbaar gesteld door Rabobank. Zij kregen de prijs omdat zij volgens de jury een heldere visie hebben op de maatschappelijke stage.

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs gaan samen met deelnemers van InteraktContour de vrijwilligers van het Reumafonds in het zonnetje zetten door hen een high-tea aan te bieden. Dit zal plaatsvinden op de Dag van de Vrijwilliger op 7 december. Leerlingen die interesse hebben om deze maatschappelijke stageplek uit te voeren, kunnen zich aanmelden via de website www.vetvrijwillig.nl. Met deze maatschappelijke stage willen beide organisaties jongeren enthousiast maken voor vrijwilligerswerk en aan jongeren meegeven hoe het is om fysiek beperkt te zijn.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de Workshop Maatschappelijke Stage die door Rabobank en Scoop welzijn is georganiseerd. Deelnemers van de workshop waren vrijwilligersorganisaties, sportverenigingen en non-profitorganisaties die ondersteund worden bij het succesvol invoeren van de maatschappelijke stage.

Archief
Terug naar vorige pagina