Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
05-06-2011  

Column: Zwarte Cross

 

Na de zeer succesvolle publiciteitsstunt van vorig jaar, u weet wel, die zogenaamde windhoos die over het festivalterrein trok, heeft de organisatie van de Zwarte Cross (tune) besloten om voor de editie van 2011 een lekkende kerncentrale vlak achter de Megatent te plaatsen. Handig voor in het donker als u uw vrienden kwijt bent.

Ook zal er een villa worden gebouwd op de festivalweide Abottabad waar bezoekers met een paintbalgeweer mogen gaan proberen Osama Bin Laden door het hoofd te schieten. Wat heel erg lastig is met een paintbalgeweer. Ook is er dit jaar een verrassingsoptreden van Barrack Obama die zondagochtend om 11.00 uur in de Theaterweide van 100 meter hoogte in een halve liter Grolsch zal gaan springen. Bezoekers die de organisatie een geboorteakte uit Hawai kunnen tonen mogen één keer gratis met een helikopter naar Libië om Tante Rikie te evacueren. Let op dit is een enkele reis!
Verder is er op vrijdagavond een speciale bijeenkomst op de Reggaeweide waar we gaan proberen een wereldrecord ‘Bob Marley Dreadlocks Roken’ neer te zetten. Ook is er verheugend nieuws rondom de Haagse rockers van Kane. Die treden ergens anders op. En omdat de organisatie vorig jaar zo’n 250.000 euro kwijt was aan het opruimen van rondslingerende pis is het dit jaar gedurende de volle drie dagen van het evenement verboden om waar dan ook te urineren. Wel zijn er bij de ingang stoma’s te koop in handige 98 liter zakken. Er staat dit jaar weer zo’n belachelijke hoeveelheid acts geprogrammeerd dat we begrijpen dat het voor de gemiddelde bezoekers lastig is de goeie krenten uit de juiste pap te vissen. Daarom en alleen daarom, de volgende tips, en alstublieft, niet verder vertellen!

* Vrijdagmiddag om drie uur in de Theatertent: The Rolling Stones zonder Mick en Keith maar wel met het beroemde draaiorgel Geert Wilders.
* Vrijdagavond zo rond twaalven: workshop cumswapping met Kim Holland, alleen voor meisjes.
* Zaterdagochtend, midden op de crossbaan: optreden van de 3J’s, hopelijk voor het laatst.
* Zaterdagnacht, op de artiestencamping: handtekening laten zetten op intieme delen, alleen voor meisjes!
* Zondagochtend in de Megatent: wedstrijd zo lang mogelijk de adem in houden. Voor de winnaar een geheel verzorgt graf.
* Zondagmiddag, hoofdpodium: een speciale uitvoering van ‘de Zevendronk’ met niemand minder dan Bonnie St. Claire!
* Zondagavond, hoofdpodium: ingelaste rouwdienst voor Bonnie St. Claire.
* En zondagavond, op het gehele festivalterrein: Martijn Krabbé die door zijn ex wordt achternagezeten op een Husqvarna gazonmaaier.

Veel plezier!

André Manuel

De Zwarte Cross (programma) is van 15 t/m 17 juli te Lichtenvoorde

Archief
Terug naar vorige pagina