Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
22-01-2010  

Plan Voskamp

 

Bij deze wil ik even reageren op de heer J. Koorn, en over het plan "Voskamp".
De heren Voskamp hebben een aantal "mooie gebouwen" neergezet. Een compliment hebben de heren verdiend.. applaus. Wat verdienen mogen ze ook.
Kan iemand mij de kosten van het bouwen van de bioscoop vertellen? Kan iemand mij vertellen of er subsidie is afgegeven voor het project, en zo ja... hoeveel? Klopt het dat de heren Voskamp het pand van de Kabouter voor noppes hebben gekregen, en voor hoeveel eurotjes is het verkocht? Al met al misschien een optelsom.. waarover in de wandelgangen heel veel verhalen rondgaan. Of ze allemaal kloppen betwijfel ik.. en als ze wel kloppen, applaus voor de heren om het zo slim te spelen.

Waar het mij uiteindelijk omgaat is het woord vriendjespolitiek. Gebeurt dat niet op alle terreinen bij de gemeente? Hoe zit dat met het pand van het waagplein, hoe zit het met vergunningen en dergelijke, die bepaalde cafe's wel voor elkaar krijgen, terwijl andere cafe's helemaal niks mogen! Is er niet maar 1 bedrijf wat alle straten en alle klussen voor de gemeente qua straatwerk doet? Vraag eens naar de prijzen.. maar kom niet aan gemeentegrond, dan ben je aan de beurt.

Ik ben nog maar jong, zal nooit kritiek hebben op bestuurders, domweg omdat ik het waarschijnlijk zelf nooit beter zou kunnen doen. Maar praat me alstublieft niet over eerlijkheid, betrouwbaarheid, integriteit en de gemeente in 1 zin, want dat zou ik nooit willen geloven. En zouden bepaalde mensen nu alleen maar dingen doen omdat ze "hart voor de stad" hebben? Nee... geld is waar alles omdraait.

Vriendelijke Groet,

Martijn

Archief
Terug naar vorige pagina