Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
23-04-2009  

Iedereen heeft wel eens wat op het hart!

 

Mensen die nooit problemen hebben, geloof ik niet. Misschien niet de allergrootste problemen maar iedereen loopt wel eens tegen iets aan. In Nederland zijn we geen mensen zoals dr. Phil en Oprah Winfrey gewent. Maar toch vinden veel mensen het wel fijn om even hun hart te luchten en goede raad van een professional te krijgen.

Veel mensen proberen alle ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Vooral vrouwen twijfelen nogal eens. Over hun uiterlijk, hun relatie. De kinderen, vriendschappen, het huishouden, hun gezondheid. Natuurlijk is er zelden tijd om hier eens goed voor te gaan zitten. En voor veel mensen is er ook een drempel om een afspraak te maken met een persoon als dr. Phil. Waarschijnlijk moet je ook lang wachten voor een gesprek, dan ben je allang weer met andere dingen bezig. Of wellicht vind je het ook moeilijk om iemand in de ogen te kijken want wie weet is jouw probleem wel raar. Dat is het natuurlijk nooit maar mensen hebben toch snel dat gevoel. Bovendien hangt er vaak een prijskaartje aan terwijl het on-Nederlands is om hier veel geld aan uit te willen geven.
En wat te denken van het goede geval dat mensen met een adviseur, deskundige of hulpverlener willen hebben. Hoe vaak zegt iemand niet: “Als het niet klikt, doe ik het niet hoor!”

En zo ontstond het idee om iedereen in Nederland toegang te geven tot een gratis professionele coach. Die je even op weg helpt, een steuntje in de rug biedt, je voorziet van een positief advies of je nog eens kritisch naar jezelf laat kijken. Enthousiaste professionals met wie mensen zich kunnen identificeren. Allemaal vrolijke, empathische mensen die met alle liefde even tijd en aandacht aan iemands probleem willen besteden. Eén keer klikken naar www.coach2day.nl en je weet wat ik bedoel. Een opgelucht hart geeft heel veel frisse lucht!
 

Lyida

Archief
Terug naar vorige pagina