Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
19-04-2009  

Gemeenteraad vol met schijtlijsters

 

De Almelose raadszaal is een zaal vol kippendrift! Schijtlijsters! Een laag democratisch gehalte. Maling aan wijkbewoners, die zo hun eigen wensen over de inrichting van hun buurt hebben.
Ach gut, “PvdA verbaasd over verdwijnen zebra in de Hofkamp na beklag wijkbestuur” - namens wie spreekt zij helemaal! - in een vierregelig ezelachtig kattebelletje. Gelezen in deze krant.
“Gatsamme” PvdA, je hebt je ogen toch niet in je gat. Dat sluipverkeer is de ellende!
De gemeente hoort met de buurt door te praten, hoe ze hun wijkje willen inrichten. Er liggen van jaren geleden nog karrenvrachten handtekeningenlijsten in het gemeentehuis over dat vermaledijde sluipverkeer. Recent uit onverdachte hoek van Kamieleke Eurlings van Verkeer :Veilig op de snelweg, onveilig in de wijk!”Daar gaan we met onze drempels!
Een slag in de rondte gebeld. Ook een prominent PvdA-raadslid Jan Hammink gesproken. Benarde onveilige situatie en gemeentelijke verkeersblunders uitgelegd. “Ja, ik maak het bespreekbaar in de fractie!”.En dan niet verder komen dan een kippige klacht over een zebrapaadje! – kwarteldoof, vinkenblind - jawel J.H . Koude douche!
Struisvogelpolitiek! Kop in het zand, niets aan de hand. Drempels opwerpen! Het volk is “veels ‘ te lastig. Doller moet het niet worden. Nogmaals: Schijtlijstergedrag!
Er is maar een vraag opportuun: “Wethoudertje op het matje voor echte inspraak! - de riolering kan nog wel even liggen - Als de wiedeweerga aan het werk.

Paul Bults

Archief
Terug naar vorige pagina