Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
25-02-2013  

Nieuwe veilinghamer voor Jan Smit

 

ALMELO – Heracles Almelo voorzitter Jan Smit trad tijden de benefiet ‘Vrienden van Freek tegen ALS’ op als veilingmeester en in al zijn enthousiasme sloeg hij wel zijn veilinghamer in gruzelementen.
Smit dus zonder veilinghamer maar met het succes van de benefiet, waar inmiddels het bedrag de 200.000 euro nadert, kon er wel een paar centen af voor een nieuwe veilinghamer, want ook tijdens het jaarlijkse gala ‘Kans voor een Kind’ zal Smit weer moeten aantreden.
Kortom onze AlmeloNieuws.nl 'paparazzo' Freek zelf, kwam namens de stichting ‘Vrienden van Freek tegen ALS’ een nieuwe veilinghamer overhandigen tijdens de voetbalwedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse Arnhem. Het werd geen stalen hamer (Smit slaat hem toch krom), maar gewoon een keurige houten hamer en bovendien ook nog een mooi kofferje, zodat Smit als voorzitter van ‘Almelo’s trots’, het bijna 110-jarige Heracles, zijn maatschappelijke verplichtingen kan nakomen en het hoogste bod kan afhameren tijdens veilingen voor goede doelen en misschien ook wel de start van de bouw van een nieuw voetbalstadion.


Jan Smit neemt de veilinghamer dankbaar aan uit handen van ‘paparazzo’ Freek.


Kijk voor meer info over de stichting "Vrienden van Freek tegen ALS" op de website (Klik
hier)
 

Archief
Terug naar vorige pagina