Shownieuws


Plaatsing  
 
10-08-2013  

The Pirate Bay omzeilt providerblokkades

 

Downloadsite The Pirate Bay heeft een eigen browser uitgebracht die blokkades van de site opheft. 'Pirate Browser' geeft gebruikers via een omweg toegang tot The Pirate Bay en andere geblokkeerde sites.

Sinds vorig jaar blokkeren internetproviders The Pirate Bay in Nederland op last van de rechter. Stichting Brein had een verbod afgedwongen omdat er via de site films en muziek illegaal gedownload kunnen worden. Ook in andere Europese landen is de site geblokkeerd, zoals Groot-Brittannië.

Omzeilen
Via een zogenoemde proxy was het al mogelijk om blokkades van sites te omzeilen. Nu brengt Pirate Bay ter gelegenheid van zijn 10-jarige jubileum een eigen browser uit die dat automatisch doet.
"Het is een simpele browser één-klik-browser die censuur en blokkades omzeilt en sites direct beschikbaar en toegankelijk maakt", schrijft The Pirate Bay op zijn site.

 
11-08-2013  

Dansgroep Flowmotion naar WK Schotland

 

ALMELO – De Almelose dansgroep Flowmotion gaat naar het wereldkampioenschap dans in Schotland! Voor de dansers is daarmee een droom uitgekomen.
Deze ongelofelijke trip is mede mogelijk gemaakt door : Mc Donalds Almelo en Plus Sturing. Door de steun van deze bedrijven hebben we de mogelijkheid gekregen af te reizen naar Glasgow waar we Nederland vertegenwoordigen. De kledingwinkel Cici uit Almelo voorziet ons van de benodigde outfits die we dragen tijdens de show.

Dat wij deze mooie ervaring samen kunnen meemaken, voelt al als een eerste prijs. We zijn er helemaal klaar voor!
Verder is er nog ander goed nieuws! Flowmotion is geselecteerd voor de televisie audities van Hollands' Got Talent. De programmamakers van Hollands' Got Talent waren razend enthousiast over onze act daarom mogen we deze laten zien op televisie. Samen slaan we de handen in elkaar en gaan ons best doen!

Met dit bericht willen we nog extra onze sponsors bedanken, NAXT en iedereen die ons support.
Like onze facebook : Flowmotion en blijf op de hoogte.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina